Beton granulaat

Verstevig uw bestrating met betongranulaat

Bent u op zoek naar een stabiele en bestendige onderlaag voor uw bestrating? Dan is betongranulaat een uitstekende keuze. Deze duurzame korrels, gemaakt van 100% schoon betonpuin, zijn namelijk niet alleen waterdoorlatend en vorstbestendig, maar hebben ook nog eens een hogere constructieve waarde dan zand. Bovendien kunt u het bij ons snel en voordelig online bestellen, waarna wij het moeiteloos bij u thuis bezorgen. Wat wilt u nog meer?

Wat zijn de voordelen?

Granulaat gemaakt van beton brengt talloze voordelen met zich mee. Ten eerste werkt het ter voorkoming van spoorvorming en verzakking. Dit in tegenstelling tot zand, dat vaak wegzakt en ongelijk wordt. Daarnaast zorgt de samenstelling van dit product er ook nog eens voor dat ongedierte (denk aan mieren en regenwormen), wortels en ijs zich niet onder de bestrating kunnen nestelen. Dit komt zowel de levensduur als de kwaliteit van uw pad ten goede en maakt betongranulaat zeer geschikt voor relatief zwaar belaste wegen.

Online betongranulaat kopen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel en eenvoudig online granulaat kan bestellen. Daarom hebben we onze website zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. U plaatst uw bestelling bij ons dan ook in slechts drie stappen:

 1. Selecteer het product dat u wilt laten bezorgen.
 2. Kies een hoeveelheid en plaats het in uw winkelmandje.
 3. Reken af.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd. Simpel, toch?

Laat u adviseren

Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u advies over de beste keuze voor uw situatie? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers weten precies waar ze het over hebben en helpen u graag een stapje verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 485 712 060 of een mail te sturen naar info@denli.eu.

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl