Lava split gewassen

Filter uw vijver met lava split

Iedereen die een vijver heeft, weet dat het belangrijk is om het water te allen tijde goed te filteren. Het kan echter lastig zijn om te bepalen hoe u dit het beste kunt doen. Gelukkig bieden wij een oplossing. In onze webshop vindt u namelijk topkwaliteit lava split, wat door veel mensen wordt gebruikt als natuurlijk filtermateriaal. De eigenschappen van deze soort split zorgen ervoor dat het een uitstekende filterende werking heeft, zonder af te doen aan de waterkwaliteit. Bovendien hebben de stenen een prachtige, natuurlijk kleur, waardoor ze zeker niet zullen misstaan in uw vijver. Ideaal, toch?

Wat maakt lava split zo geschikt als filtermateriaal?

Lava split heeft verschillende eigenschappen die het uitermate geschikt maken als filtermateriaal. Met name het feit dat de stenen poreus zijn, draagt hieraan bij. Dit zorgt er namelijk voor dat het split waterdoorlatend is en tegelijkertijd ook vuil uit het water filtert. De kleur van deze steensoort is een extra bonus. Deze is zeer natuurlijk en geeft uw vijver een verzorgde en warme uitstraling. Wat wilt u nog meer?

Lava split kopen

In onze webshop dient u bij het bestellen van lava split enkele keuzes te maken. Ten eerste kunt u kiezen tussen een steengrootte van 8 tot 16 mm of 16 tot 32 mm. Daarnaast verkopen wij zowel ongewassen als gewassen lava. Hoewel de eerste optie voordeliger is, kunt u de gewassen split direct in de vijver plaatsen, zonder de stenen eerst zelf nog te moeten ontdoen van stof en gruis. Dit is dan ook een populairdere keuze onder onze klanten.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over onze service kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn vijf dagen per week beschikbaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl