Substraat vijverfilter

Koop het beste substraat voor uw vijverfilter

Iedereen die een vijver heeft, ongeacht het formaat, weet dat het cruciaal is om het water te allen tijde goed te filteren. En daar is goed filtermateriaal voor nodig. Daarom bieden wij in onze webshop nu het allerbeste substraat voor uw vijverfilter aan, dat dankzij de unieke samenstelling van mineralen voldoet aan al uw eisen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan gauw verder.

Eigenschappen van goed filtermateriaal

Er zijn een aantal eigenschappen waar filtermateriaal aan moet voldoen om als kwalitatief te worden beschouwd. Ten eerste moet het materiaal poreus zijn. Dit draagt namelijk bij aan de waterdoorlating, waardoor het water snel en zorgvuldig gefilterd kan worden. Ten tweede dient u voor uw vijverfilter substraat te kiezen met een natuurlijke basis. Zo voorkomt u dat er schadelijke stoffen vrijkomen in uw vijver en optimaliseert u de kwaliteit van het water. Tot slot is het natuurlijk ook fijn als het substraat voor de vijverfilter duurzaam is en niet te vaak vervangen hoeft te worden. Als u uw substraat in onze webshop koopt, kunt u er vanuit gaan dat het aan al deze eisen voldoet. Wat wilt u nog meer?

Vijversplit kopen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze producten snel en eenvoudig kan bestellen. Daarom hebben we ons best gedaan om de website zo overzichtelijk mogelijk te maken. En dat is gelukt! U plaatst nu al binnen enkele minuten een bestelling:

 1. Kies het product dat u wilt bestellen.
 2. Plaats het in uw winkelmandje.
 3. Reken af.

Gelukt? Dan gaan wij aan de slag om uw bestelling thuis te bezorgen.

Contact

Vraagt u zich af wat het beste substraat voor uw vijverfilter is? Of wilt u gewoon meer weten over onze service? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl