Grauwacke split

Knap uw tuin op met grauwacke split

Grauwacke split is de ideale manier om uw tuin eens flink op te knappen. De prachtige kleuren en de vele verschillende mineralen waaruit de stenen bestaan, geven uw tuin een verzorgde uitstraling. Bovendien is deze soort split ook nog eens zeer stevig. Naast decoratieve doeleinden kunt u het dus ook gebruiken voor uw oprit of parkeerplaats. Wat wilt u nog meer?

Wat zijn de voordelen van split?

Het grote verschil tussen grind en split is dat de laatste variant vaak beter bestand is tegen slechte weeromstandigheden en zware belasting. Dit heeft alles te maken met de vorm van de stenen. Split van grauwacke heeft vaak hoekige randen, waardoor de steentjes goed op hun plek blijven liggen. Bovendien is deze steensoort zeer waterdoorlatend, waardoor u ook na een zware regenbui geen last heeft van plasvorming. Het is dus een enorm veelzijdig product met een hoge kwaliteit en zeer lange levensduur.

Online grauwacke split kopen

In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende soorten grauwacke split. Het verschil zit hem hierbij met name in de grootte en de kleuren van de stenen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan is het nog van belang om te bepalen hoeveel u wilt bestellen. Bestel een big-bag en laat deze aan de deur bezorgen. Handig, toch?

Neem contact op met de klantenservice

Heeft u vragen over de voor- en nadelen van grauwacke split of bent u op zoek naar professioneel advies over uw tuininrichting? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers weten enorm veel over onze producten en helpen u graag een handje bij het maken van de juiste keuze. We zijn vijf dagen per week te bereiken per telefoon, e-mail of via onze website.

 1. Straatzand
  Straatzand
  Vanaf € 105,00 Normale prijs € 148,09
 2. Speelzand
  Speelzand
  Vanaf € 105,00 Normale prijs € 115,00
 3. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 125,00 Normale prijs € 135,00
 4. Betongranulaat 0/4mm
  Betongranulaat 0/4mm
  Vanaf € 125,00 Normale prijs € 135,00

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Grauwacke blendsplit
  Grauwacke blendsplit
  Vanaf € 157,83
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl