Tuincompost

Topkwaliteit tuincompost voor uw tuin

Het aanschaffen van tuincompost is een goede keuze voor iedereen die zijn bloemen en planten een flinke boost wil geven. Onze compost is zeer rijk aan belangrijke voedingsstoffen en bevat geen overgebleven onkruidzaden. U kunt het dus met een gerust hart in uw tuin uitstrooien, zonder zich zorgen te hoeven maken over ongewenste gasten. Geïnteresseerd? Ga dan gauw naar onze webshop en bekijk de mogelijkheden.

Wat is het voordeel van tuincompost?

Goede compost is een onmisbare component in iedere tuin. Het wordt gebruikt om de organische stoffen in de grond te verhogen, wat met name de bodemvruchtbaarheid ten goede komt. Maar dat is niet het enige voordeel. De manier waarop compost is samengesteld zorgt er namelijk ook voor dat water beter wordt vastgehouden en de luchtcirculatie soepeler verloopt. Dit voorkomt wortelrot en andere ziektes, wat niet alleen de levensduur maar ook de gezondheid van uw planten zal verhogen. Al met al komt het er dus op neer dat het gebruik van compost enkel voordelen met zich meebrengt.

Online tuincompost bestellen

Via onze webshop kan iedereen snel en eenvoudig compost bestellen. Kies een product, plaats het in uw winkelmandje en reken af. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Ideaal als u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan om tuincompost te kopen.

Vraag ons advies

Als u niet precies weet welk product het beste bij uw behoeftes past, kunt u altijd advies vragen aan de medewerkers van onze klantenservice. Zij hebben veel verstand van tuinieren en helpen u bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 485 712 060  of een mail te sturen naar info@denli.eu. Hopelijk tot gauw!

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl