Betonzand

Het beste betonzand voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar kwalitatief en voordelig betonzand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar de allerbeste producten te leveren, zonder dat onze klanten hiervoor de hoofdprijs hoeven te betalen. Bovendien kunt u bij ons ook nog eens vrijblijvend advies vragen, zodat u altijd zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wat wilt u nog meer?

Waarvoor kunt u betonzand gebruiken?

Betonzand wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van beton. Het grove zand creëert in combinatie met cement een stevig mengsel, waarmee u talloze klusjes kunt klaren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van de fundering voor huizen, garages, terrassen of andere bouwwerken. Daarnaast kunt u het zand, dat ook wel metselzand wordt genoemd, gebruiken voor het opbouwen van muurtjes of andere stenen constructies. Kortom, wat u ook wilt verstevigen, met ons zand kunt u er jarenlang zorgeloos van genieten.

Metselzand kopen

Ons designteam heeft er alles aan gedaan om onze webshop zo overzichtelijk mogelijk te maken. En dat is gelukt! Wij kunnen nu vol vertrouwen garanderen dat iedereen via onze website binnen enkele minuten een bestelling kan plaatsen. Eigenlijk komt het neer op drie simpele stappen:

 1. Kies een product.
 2. Plaats het in uw winkelmandje.
 3. Selecteer een betalingsmethode en reken af.

Is dit gelukt? Dan hoeft alleen nog maar de bestelling te voltooien, waarna wij aan de slag gaan om het zand zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een opmerking over onze service of vraagt u zich af welk product het meest geschikt is voor uw doeleinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice hebben heel veel kennis over onze producten en helpen u graag een stapje verder.

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Metselzand
  Metselzand
  Vanaf € 89,73
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl