Rijbak zand

Het beste rijbakzand voor uw manege

Bent u op zoek naar zand voor in uw rijbak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod van allerlei soorten zand van de hoogste kwaliteit, waaronder zand voor in de paardenbak. Wanneer u bij ons bestelt, kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan zullen doen om u 100% tevreden te stellen. Bovendien kunt u vrijblijvend gebruikmaken van onze uitstekende klantenservice. Onze medewerkers hebben veel verstand van onze producten en helpen u graag bij het maken van de juist keuze.

Waar moet u op letten?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden als u op zoek gaat naar rijbakzand. Ten eerste is er een verschil tussen zand voor een binnen- of buitenbak. Wanneer het zand als toplaag wordt gebruikt, moet er namelijk wel rekening worden gehouden met de verschillende weersomstandigheden. Ten tweede is het belangrijk om van tevoren vast te stellen of de bak voornamelijk gebruikt zal worden voor spring of dressuur. Daarnaast spelen ook de samenstelling van de onderbouw en de onderlaag van de onderbouw een belangrijke rol. Heeft u vragen over één of meer van deze aspecten? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice.

Rijbakzand kopen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen via onze webshop snel en eenvoudig een bestelling kan plaatsen. Daarom hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld:

 1. Kies een product.
 2. Plaats het in uw winkelmandje.
 3. Reken af.

Gelukt? Dan gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk bij u langs te brengen.

Laat u adviseren

Voordat u een enorme hoeveelheid rijbakzand bestelt, is het natuurlijk wel fijn om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt. Daarom staan onze klantenservicemedewerkers vijf dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 1. Natural blend pebbles 5-8mm
  Natural blend pebbles 5-8mm
  Vanaf € 147,11
 2. Maaskeien 30-60mm
  Maaskeien 30-60mm
  Vanaf € 95,93
 3. Zebra grind
  Zebra grind
  Vanaf € 182,53
 4. Icy blue split
  Icy blue split
  Vanaf € 107,17
 5. Icy bluebreuksteen
  Icy bluebreuksteen
  Vanaf € 155,49
 6. Extra White breuksteen
  Extra White breuksteen
  Vanaf € 169,35
 7. Canadian Slate paars
  Canadian Slate paars
  Vanaf € 143,68
 8. Brekerzand
  Brekerzand
  Vanaf € 118,10 Normale prijs € 118,10

4 producten(en)

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2019-present Kiezelsplit.nl